CURS ESCOLAR

De setembre fins a juny

METODOLOGIA PRÒPIA

Basem la nostre metodologia en el model d’ensenyament de l’institut Britànic (British Council).

Ens serveix de base per a la construcció de l’esquelet d’aprenentatge idiomàtic i ens marca l’evolució I la continuïtat dels cursos.

A més, utilitzem recursos propis per tal de complementar les classes amb material original, i combinem la utilització de noves tecnologies per integrar l’anglès a la vida dels estudiants de forma natural. Treballem sempre amb l’objectiu d’aconseguir que els nostres alumnes aprenguin de forma amena i divertida pero amb uns objectius de millora clara i planificada des de P3.
Oferim serveis exclusius de preparació d’examens oficials tant per adolescents com per adults, i ens adaptem a cada persona i situació. Som professionals en oferir ajuda idiomàtica.

La nostra missió d’ajudar a les persones a millorar el seu anglès ens porta també a treballar amb escoles publiques i concertades del maresmes, on duem a terme activitats extraescolars de reforç en diversos centres educatius.

GRUPS PER EDAT

CENTRES EDUCATIUS:

I-kids Vilassar: centre educatiu propi, característiques d’espai obert a l’exterior (tancament de vidre amb molta llum), sensació d’estar en una casa (entrada a l’exterior per un jardí) amb espais oberts I polivalents. Classes estructurades segons la nostra metodologia i adaptades a l’horari. Possibilitat d’impartir 3 classes simultànies amb el benefici de tindre diversos professors i alumnes, poden fer activitats transversals i que tant els alumnes com els professors puguin interactuar.

I-kids Club de Tenis Montcabrer (Cabrils): centre educatiu on disposem de dues aules I espais per menjar, fer tallers I jugar. Centre molt proper a les escoles de Cabrils. Ens permet que els professors vagin a recollir els nens a les escoles I els alumnes d’Institut poden vindre sols. Espai fantàstic que propicia l’aprenentatge amb la nostra filosofia de gaudiment. Espai protegit, tranquil, amb unes instal·lacions adients per fer les nostres classes a l’interior, activitats a l’exterior i dinar al migdia.

I-kids als centres escolars: adaptem la nostra metodologia als centres escolars. Utilitzem aules amb projectors I adaptem les classes perquè siguin més lúdiques I els estudiants no tinguin la sensació d’assistir a una hora extra de classe lectiva.