Viatges lingüístics

Aquest estiu siiii… marxem a Irlanda…🇮🇪✈️ i ja ho tenim tot lligat… t’hi apuntes?… una experiència única que no oblidaran…😍😍😍😍

👇👇👇👇
DESTÍ: Letterkenny, CO. Donegal. Ireland
EDAT: Per nens/nenes de 8 a 17 anys
ESTADES:
Torn 1 del 30/6 al 09/7/2022
Torn 2 del 10/7 al 20/7/2022
Torn 3 del 22/7 al 31/7/2022

IRLANDA

Letterkenny, CO. Donegal. Ireland 

Petita ciutat irlandesa envoltada de llacs i paratges naturals. Destí que uneix un espai natural únic proper a la costa nord oest d’irlanda amb un nucli urbà amb serveis educatius i d’oci pels nostres alumnes.

Experiència única que aconsegueix la integració en el món local i alhora està dissenyada en un entorn protegit.

  • Aconseguim la integració i l’esforç idiomàtic perquè els alumnes participen en esplais locals i s’integren en unes activitats dirigides per entitats irlandeses en les quals participen estudiants locals.
  • La motivació està garantida perquè els alumnes conviuen amb els nostres professors I amb els seus amics. A la casa el llenguatge vehicular és l’anglès. Les classes es fan a partir de projectes que els alumnes poden escollir.
  • La informació amb les famílies és constant.
  • Els viatges s’organitzen en torns de 10 dies. Almenys 1 professor viatja amb els alumnes. Hi ha possibilitat d’assistir 10, 20 o 30 dies.
  • Anem al Nord-Oest d’Irlanda. És una àrea on la natura és meravellosa i estem molt propers a la costa Atlàntica. És una àrea on no hi ha turisme estranger, cosa que afavoreix al fet que els nostres alumnes siguin valorats i molt ben acollits.
  • Entre setmana els nostres alumnes assisteixen a l’esplai que han escollit. A latarda els professors els van a recollir I un cop a casa fan classe d’anglès.Sopen tot junts a casa el dinar cuinat pel nostre equip I després es fanactivitats lúdiques com anar al cinema, a la bolera,al laser quest,…
  • Els caps de setmana un servei privat d’autocars ens organitza sortides perconèixer Irlanda.
El 70% d’alumnes repeteix i l’aprenentatge és superior al curs extraescolar d’anglès.
ALTRES VIATGES REALITZATS
Toronto
Campus de futbol a Texas (EEUU)
Viatges curts per adults
Campus de futbol a Texas (EEUU)
Viatges curts per adults