Viatges lingüístics

IRLANDA

Letterkenny, CO. Donegal. Ireland 

Petita ciutat irlandesa envoltada de llacs i paratges naturals. Destí que uneix un espai natural únic proper a la costa nord oest d’irlanda amb un nucli urbà amb serveis educatius i d’oci pels nostres alumnes.

Experiència única que aconsegueix la integració en el món local i alhora estàdissenyada en un entorn protegit.

  • Aconseguim la integració i l’esforç idiomàtic perquè els alumnes participen en esplais locals i s’integren en unes activitats dirigides per entitats irlandeses en les quals participen estudiants locals.
  • La motivació està garantida perquè els alumnes conviuen amb els nostresprofessors I amb els seus amics. A la casa el llenguatge vehicular és l’anglès. Les classes es fan a partir de projectes que els alumnes poden escollir.
  • La informació amb les famílies és constant.
  • Els viatges s’organitzen en torns de 10 dies. Almenys 1 professor viatja amb els alumnes. Hi ha possibilitat d’assistir 10, 20 o 30 dies.
  • Anem al Nord-Oest d’Irlanda. És una àrea on la natura és meravellosaI estem molt propers a la costa Atlàntica. És una àrea on no hi ha turismeestranger, cosa que afavoreix al fet que els nostres alumnes siguin valorats Imolt ben acollits.
  • Entre setmana els nostres alumnes assisteixen a l’esplai que han escollit. A latarda els professors els van a recollir I un cop a casa fan classe d’anglès.Sopen tot junts a casa el dinar cuinat pel nostre equip I després es fanactivitats lúdiques com anar al cinema, a la bolera,al lasser quest,…
  • Els caps de setmana un servei privat d’autocars ens organitza sortides perconèixer Irlanda.
El 70% d’alumnes repeteix i l’aprenentatge és superior al curs extraescolar d’anglès.
ALTRES VIATGES REALITZATS
Toronto
Campus de futbol a Texas (EEUU)
Viatges curts per adults
Campus de futbol a Texas (EEUU)
Viatges curts per adults